Oppdatert informasjon om søndagens løp

Mini-Dilten
Vi legger til et ekstra spenningsmoment i årets Mini-Dilt med rebus underveis, hvor barna også får løpe med startnummer. Ren Røros stiller også med flere uttrekspremier til Mini-Dilten med gavekort på verdi av 500,- kr. Det blir også gratis is og saft til alle barn som deltar.

Uttrekkspremier
Vi har fått fine uttrekkspremier fra OS ID, Røros Tweed, Trollkroa og Sport1 Røros. Forhåndspåmeld deg gjerne for å delta i trekningen av de flotte premiene.

Utdeling av startnummer og start aktiv klasse 15 km
For aktiv klasse 15 km vil utdeling av startnummer foregå på start i Narjordet. Vi legger også om til å kjøre startfelt med oppdeling på 25 stk, med fysisk avstand mellom hvert felt.

Drikkestasjon på 15 km distanse
Av hensyn til smittevern ser vi oss dessverre nødt til å sløyfe den planlagte drikkestasjonen ved Elsa-Majabu ca halvveis i løypen. Vi håper at alle har forståelse for dette, å ivareta godt smittevern er vår høyeste prioritet. Vi oppfordrer derfor alle som skal legge ut på 15 km distansen til å drikke godt før løpet, og eventuelt også ha med drikke underveis.

Skyttelbuss Os – Narjordet
Skyttelbussen vil gå fra Os Stasjon med første avgang kl 08.45. For de som skal løpe 15 km aktiv klasse bør man beregne god tid dersom man planlegger å ta bussen. På grunn av smittevern kommer vi ikke til å kjøre full kapasitet på bussen. Dersom løpere selv har mulighet til å bli transportert til start anbefaler vi dette.
NB! Det legges ikke opp til parkeringsmulighet ved start.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *